Posthusgrunden er nu næsten jævnet med jorden

Det gamle posthus i Vejle er en del af Projekt Gammelhavn

Der er godt skred i nedrivningen af det gamle posthus på posthusgrunden. Hele grunden omlægges til bypark, butikker og boliger. Området bliver Vejles nye grønne område hvor alle nye bygninger bliver bæredygtighedscertificeret, så de miljømæssige, sociale og økonomiske parametre bliver ligeligt vægtet.

Området dækker også den gamle godsbanebygning, hvor nedtagningen er sket på en måde, så bygningen på et senere tidspunkt kan genskabes helt eller delvist, hvis det bliver bestemt.

Der bliver også plads til en ny vejforbindelse over posthusgrunden mellem Fredericiavej og Gammelhavn med forbindelse ud til Sjællandsgade. Der er også taget højde for parkeringsforeholdene med et nyt parkeringshus beliggende nær renseanlægget og tunnelen under banen.

Læs mere om projektet på www.gammelhavn.nu.

Foto: Peter Westergaard

Annonce

Indholdsfortegnelse

Annonce

bahne